Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Over Rabobank

Website

Rabobank Uden Veghel maakt graag het verschil

Van de vrijwilligers achter de schermen en de mensen van de schaatsverhuur tot de crew die de ijsbaan veegt. Samen met vele anderen werken zij elke dag vol enthousiasme om van Uden on ice een succes te maken. Dankzij die gezamenlijke inzet is Uden on ice een topevenement in deze regio. Een initiatief dat Rabobank Uden Veghel dan ook graag ondersteunt.

Sportieve ontmoetingen
Voor ons betekent Uden on ice een plek waar je elkaar kunt ontmoeten in een sfeervolle en gezellige ambiance. Maar ook een omgeving waar je gestimuleerd wordt om de schaatsen onder te binden en te bewegen. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook gewoon leuk voor jong en oud. Je ontmoet nieuwe mensen, maakt nieuwe vrienden, voelt je fitter en zit beter in je vel.

Betrokken bij Uden, verbonden met sport
Waarom wij dit als Rabobank Uden Veghel zo belangrijk vinden? Voor ons staat het belang van mensen en gemeenschappen voorop. Wij zijn betrokken bij Uden, haar inwoners en de omgeving. Daarnaast voelen wij ons nauw verbonden met sport. Als je deze twee elementen met elkaar verbindt, kom je al gauw uit bij de ondersteuning van Uden on ice. Zo maken wij samen het verschil!

Voor meer informatie: www.rabobank.nl/udenveghel.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions