Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

FAQ

Wanneer vindt Uden on ice plaats?

Uden on ice vindt plaats van vrijdag 16 december 2022 tot en met zondag 8 januari 2023.

Wat zijn de openingstijden?

De ijsbaan is bijna elke dag open van 10.00 tot 22.00 uur. De Icetubebaan is bijna dagelijks open van 12.00 tot 19.00 uur. Op sommige dagen gelden andere openingstijden; zie het programma voor uitzonderingen.

Het horecapaviljoen is bijna dagelijks geopend van 11.00 tot 00.00 uur. De Uden on ice Sfeerproeverij opent dagelijks om 20.30 uur en sluit om 00.00 uur. Afwijkende openingstijden vind je in het programma.

Is het mogelijk om te reserveren?

Voor het schaatsen is reserveren niet mogelijk. Onze horeca-arrangementen kun je wel reserveren. Ga voor meer informatie naar de pagina Horeca.  

Wat zijn de prijzen?

De dagkaarten voor de ijsbaan kosten € 4,- per stuk. Daarvoor mag je de hele dag de baan op. Je kunt aan de kassa ook een 10 dagenkaart voor de ijsbaan kopen voor € 30,-. Het huren van schaatsen kost € 3,-. Glij-ijzers voor de kleintjes zijn gratis te leen (€ 5,- borg). Voor de Icetubebaan kun je een 10 rittenkaart kopen voor € 5,- of een 5 rittenkaart voor € 3,- . Een horecamunt kost € 2,50.

Welke schaatsen zijn toegestaan?

Bij Uden on ice zijn kunst- en ijshockeyschaatsen toegestaan.

Kan ik schaatsen huren?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij verhuren schaatsen in de maten 28 t/m 46.

Kan ik foto's insturen voor plaatsing op deze site?

Ja, graag zelfs! Wij ontvangen graag je (persoonlijke) foto's zodat we deze kunnen delen op onze website en via social media. Uiteraard voorzien we de foto's van naamsvermelding als je dat wilt. Stuur je foto's naar frans@udenonice.nl.

Waar kan ik in de buurt parkeren?

Aangezien Uden on ice op de Markt in het centrum van Uden plaatsvindt, is er veel parkeerruimte in de nabije omgeving beschikbaar. Op de kaart op de contactpagina vind je verschillende parkeergelegenheden in de buurt.

Is groepskorting mogelijk?

Bij groepen groter dan 20 personen is overleg over een korting mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions