Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Volop entertainment in slotweek

Curlingwedstrijden, schoolschaatsen, live-acts: Uden on ice bood de eerste weken al volop vertier voor jong en oud. En de winterse sferen houden nog even aan!

Iedereen kan nog tot en met zondag 8 januari genieten van Uden on ice. Op de schaats- en icetubebaan, maar óók op de dansvloer. In het horecapaviljoen en de Schrobbelèrtent, met regelmaat leuke live-acts op het podium. Zoals muziekvereniging De Eendracht en de mannen van Baby Blue. Zij maken op zondag 1 januari hun opwachting. DJ/VJ Roland de Winter komt met Dance Classics The Party op vrijdag 6 januari naar Uden on ice en zorgt gegarandeerd voor een gezellig feestje.

Bruisende Markt
Een dag later, op zaterdag 7 januari, beklimmen The Wetnecks en Boulder Greasy het podium van het horecapaviljoen. Zondag 8 januari sluit Roept U Maar (R.U.M.) Uden on ice muzikaal af. Het is duidelijk: nog een week lang bruist de Markt in Uden van alle activiteiten op en rond de schaatsbaan!

Op de foto: zaterdag 7 januari verzorgen de mannen van The Wetnecks een optreden in het horecapaviljoen van Uden on ice.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions