Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Uden on ice mogelijk later deze winter

Het coronavirus heeft de wereld weer in zijn greep. Door de aangescherpte maatregelen zien wij geen mogelijkheid meer om Uden on ice op 17 december te openen. Voor de weken daarna geldt hetzelfde. Het wordt helaas een decembermaand zonder Uden on ice. 

De voorbereidingen waren natuurlijk al maanden in volle gang. Sterker nog: we waren er zo goed als klaar voor. Mede dankzij veel betrokken sponsoren, die ook dit jaar weer hun steun hebben toegezegd. Het is geweldig om te zien hoeveel ondernemers en vrijwilligers ons evenement een warm hart toedragen. 

Niet definitief van de (ijs)baan
Toch zien we nog steeds kansen! Zo kijken we nu naar de periode vanaf eind januari. Daarbij hangt alles natuurlijk af van de ontwikkelingen rond het virus. Het spreekt voor zich dat ieders gezondheid voorop staat en we Uden on ice alleen organiseren als dit op verantwoorde wijze kan. Al dan niet in aangepaste vorm. Eén ding is zeker: als de situatie het alsnog toelaat, dan gaan wij ervoor.

Wij houden je op de hoogte!
Wij hopen dat alle voorbereidingen niet voor niets zijn geweest en we deze winter alsnog samen kunnen schaatsen en proosten. Zodra wij meer weten, lees je het op onze website.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions