Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Rabobank Uden Veghel steunt schaatslessen voor de jeugd

Leren schaatsen? Dat doe je natuurlijk bij Uden on ice! Speciaal voor kinderen tot 12 jaar organiseren wij professionele schaatslessen. Deze worden mogelijk gemaakt door Rabobank Uden Veghel. Dus schrijf je snel in en ontdek hoe leuk het is om over het ijs te zwieren!

Wat is er nu fijner dan lekker schaatsen bij Uden on ice? De gezelligheid opzoeken, plezier maken en nog actief bezig zijn ook. Samen met onze partner Rabobank Uden Veghel geeft Uden on ice invulling aan deze speerpunten. Niet alleen ondersteunt Rabobank Uden Veghel al sinds jaar en dag het schoolschaatsen. Ook biedt de bank kinderen de mogelijkheid om te leren schaatsen. En na een gratis les van ervaren jeugdtrainers, hebben zij de basisvaardigheden al snel onder de knie.

Gratis inschrijven
Dankzij Rabobank Uden Veghel zijn er dit jaar liefst twaalf schaatslessen op de ijsbaan van Uden on ice. Kinderen tot twaalf jaar kunnen zich gratis voor een van deze lessen inschrijven. De schaatslessen vinden plaats op 27, 28 en 29 december en op 3, 4 en 5 januari. Op deze dagen zijn er telkens twee lesblokken: van 9.00 tot 10.00 uur en van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis, en de inschrijving is geopend.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions