Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Opbouw van start: openingsweekend staat voor de deur

De opbouw van hét winterevenement in de regio is maandag gestart! De Udense Markt raakt al helemaal in winterse sferen en de ijsmeesters zorgen weer voor een perfecte overdekte ijsbaan. Komende vrijdag mogen de eerste bezoekers vanaf 18.00 uur het ijs op of een ritje maken op de icetubebaan. Het openingsfeest in het horecapaviljoen vormt dan het startsein voor drie weken schaatsplezier en entertainment.

De komende dagen werken tientallen enthousiaste vrijwilligers nog aan de opbouw van de schaatsbaan, het gezellige horecapaviljoen, de knusse Schrobbelèrtent en de icetubebaan. Natuurlijk wordt de sfeervolle aankleding daarbij niet overgeslagen. Het zijn de laatste voorbereidingen op weg naar een spetterend openingsweekend. Vrijdag 13 december zorgen de band Jackfire en zanger Brian Voet vanaf 21.00 uur voor de feestelijke en muzikale aftrap. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Ruizzz, schoolschaatsen en curling
Na een eerste dag die in het teken staat van het schaatsen, gaat op zaterdagavond het openingsweekend verder met een gratis optreden van de populaire Udense band Ruizzz. En zondagmiddag is het podium voor The Rocking Sixties met hun repertoire van aanstekelijke rock-'n-roll-klassiekers. Direct na het weekend gaat het populaire curlingtoernooi van start en overdag is de schaatsbaan gereserveerd voor het Rabobank Schoolschaatsen.

Flyer met kortingsbonnen
Vanaf komende vrijdag is Uden on ice tot en met zondag 5 januari elke dag geopend. Dus óók tijdens de feestdagen. Voor onze overdekte ijsbaan zijn dagkaarten te koop. Deze kosten € 4,50 per stuk. Daarvoor mag je de hele dag de baan op. Bij Uden on ice zijn ook schaatsen te huur voor € 3,- per paar. Goed om te weten: op heel veel locaties in Uden zijn flyers verkrijgbaar met daarop het feestprogramma voor de komende drie winterweken. Via de kortingsbonnen op deze flyer ga je ook nog eens extra voordelig naar Uden on ice. Of je profiteert van leuke aanbiedingen bij verschillende sponsors van ons evenement.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions