Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Maashorstcurling bij Uden on ice

Uden on ice voegt op woensdag 18 december 2019 een extra activiteit toe aan het al omvangrijke programma: Maashorstcurling voor ondernemers in Uden en Landerd. De ingrediënten? Mede-ondernemers ontmoeten, genieten van een overheerlijk stamppotbuffet, stilstaan bij de nieuwe Maashorstgemeente én sportief bezig zijn!

Curling is al jaren een populair onderdeel van Uden on ice. Reden voor de organisatie om het programma uit te breiden met een avondje bedrijfscurling. Voor ondernemers de ideale gelegenheid om het jaar 2019 uit te luiden, vooruit te kijken naar het nieuwe jaar én stil te staan bij de nieuwe Maashorstgemeente die gevormd wordt.

We kiezen voor gemixte teams, zodat de leden van deelnemende verenigingen op een sportieve manier met elkaar kennismaken en samen op het ijs strijden voor de enige echte Maashorst-curlingcup. Alle ondernemersverenigingen in Uden en Landerd hebben inmiddels een brief ontvangen. Wilt u meer informatie over deze nieuwe activiteit? Neem dan contact op met de organisatie.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions