Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Gouden munten voor korting op diner

Wil jij kans maken op korting bij een diner in restaurant Koosie? Haal tijdens Uden on ice je consumptiemunten bij de speciale automaat in het horecapaviljoen. Hierin wordt namelijk elke dag een gouden munt gestopt waarmee je vijftig procent korting ontvangt op een diner in het restaurant van Van der Valk Hotel Uden – Veghel.

Haal jij de gouden munt – bedrukt met het logo van Koosie – uit de automaat? Dan kun je die inleveren bij de bar in het horecapaviljoen en krijg je een voucher. Hiermee eet je in januari met vier personen voor de prijs van twee bij het Udense restaurant. Dat wordt smullen! De actie is van toepassing op het ‘menu de chef’ van Koosie, een maandelijks wisselend driegangenmenu.

Tienrittenkaart
Er staan tijdens Uden on ice nog meer acties met Koosie op de rol. Ga je in december (met uitzondering van de kerstdagen) eten bij dit restaurant en bestel je een kindermenu? Lever de rekening dan in bij de hotelreceptie, want ieder kindermenu is goed voor een schaatskaartje van Uden on ice. Het werkt ook andersom: als je bij Uden on ice een tienrittenkaart voor de schaatsbaan aanschaft, ontvang je hierbij een voucher voor een gratis kindermenu in de maand januari.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions