Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

De R van respect vind je ook bij Uden on ice

Samen met verenigingen, clubs en basisscholen in de regio maakt Rabobank Uden Veghel zich sterk voor sportiviteit en respect. Er zijn al veel verschillende initiatieven, herkenbaar aan het R.-symbool. “Ook Uden on ice is een respectpunt”, vertelt Jean-Louis van der Veen. “Een mooi initiatief dat wij als organisatie graag ondersteunen en uitdragen.”

Elk 'respectpunt' verwijst naar een fysieke locatie waar respect en sportiviteit bovenaan staan. “Met zo veel bezoekers uit de regio heeft Uden on ice ook een sterk maatschappelijk karakter”, aldus Jean-Louis. “Samen met onze partner Rabobank Uden Veghel geven wij invulling aan speerpunten zoals duurzaamheid, bewegen, respect en sociale betrokkenheid. Het respectpunt past daar uitstekend bij. Om dit uit te dragen naar onze bezoekers, vind je de ‘R’ van respect terug op borden op en rond de ijsbaan. ‘Ruimte geven aan elkaar’ en ‘Zuinig zijn op de spullen van de ander’ zijn twee voorbeelden van onze respectpunten. Een duidelijk statement: hier gaan wij respectvol met elkaar om.”

Nauwe samenwerking
Naast het respectpunt gaat de samenwerking tussen Rabobank Uden Veghel en Uden on ice nog verder. “Zo ondersteunt de Rabobank al sinds jaar en dag het schoolschaatsen”, vertelt Frans Verwijst. “En dit jaar organiseren we samen met de Rabobank gratis schaatslessen voor kinderen tot 12 jaar. Twee ervaren jeugdtrainers geven schaatslessen voor beginners en gevorderden. Deze lessen vinden plaats op 27, 28 en 29 december en op 2, 3 en 4 januari van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis, en de inschrijving is geopend.”

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions