Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

BZB Met Unplugged Tour In De Koek-En-Zopietent

Er staat ons een mooi feest te wachten bij Uden on ice! Zaterdag 4 januari staat BZB op het podium in de Koek-en-zopietent. Het is een van de optredens in de BZB Unplugged Tour 2014. Compleet met saxofonist Robert van Asseldonk, die na een afwezigheid van 2,5 jaar weer van de partij is. Wil jij deze nationale primeur beleven en samen met ons een feestje bouwen? Koop dan voor € 7,50 je ticket in de voorverkoop bij tankstation Schimmel Uden aan de Kornetstraat of aan de kassa van Uden on ice.

BZB kwam eind november met breaking news: saxofonist Robert van Asseldonk keert terug bij zijn oude liefde! Goed nieuws voor de grote schare fans van BZB! En het is nóg mooier dat de Volkelse band zaterdag bij Uden on ice op het podium staat met zijn Unplugged Tour 2014. Zorg dat je erbij bent en haal op tijd je ticket in huis. Een kaartje kost € 7,50 in de voorverkoop, en € 10,00 op de dag zelf.

Voorprogramma: Reminder

BZB betreedt om 22.00 uur het podium in de Koek-en-zopietent. De band Reminder verzorgt vanaf 20.00 uur het voorprogramma. Dit is een jonge band, met muzikanten die zijn samengekomen door hun liefde voor folk. En met succes, want afgelopen december stonden ze nog in de halve finale van de Clash of the Coverbands. Maar Reminder brengt niet alleen een tribute aan de Britse folkrockband Mumford & Sons; ze werken ook hard aan een eigen repertoire.

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions