Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Ben en Kady: samen door Uden on ice

Heel wat mensen vonden de liefde van hun leven bij Uden on ice. Onder wie Ben van Boekel (36) en Kady IJpelaar (33). In 2019 ontmoetten de twee elkaar in ons horecapaviljoen en inmiddels wonen ze gelukkig samen in Zeeland. Kady: “Eigenlijk had ik die avond niet eens zin om van de bank af te komen. Gelukkig ben ik tóch naar Uden on ice gegaan …”

Voor Kady is Uden on ice onlosmakelijk verbonden met haar jeugd. “Zodra de schaatsbaan op de Markt stond, waren mijn vriendinnen en ik er iedere avond te vinden. Eerst lekker schaatsen en toen we ouder werden lekker feesten.” Ook Ben is jaarlijks meerdere keren te vinden bij Uden on ice. “Al heb ik eerlijk gezegd nog nooit op het ijs gestaan, haha. Je vindt me vooral in het horecapaviljoen of de Schrobbelèrtent, meestal met mijn vrienden. En met mijn collega’s van het Udens College, want op de vrijdag voor de kerstvakantie vindt er traditioneel een personeelsborrel plaats bij Uden on ice.”

Meteen vertrouwd
Het was op zo’n kerstborrel van het Udens College dat Kady en Ben elkaar voor het eerst ontmoetten. Ben: “Een collega van mij is een vriendin van Kady. Zij stuurde Kady een berichtje dat ze naar de ijsbaan moest komen, omdat het zo gezellig was.” Kady: “Ik had niet zo’n zin, maar ben uiteindelijk toch maar gegaan. En toen ik er was, heb ik mijn vriendin bijna niet gesproken!” Dat had alles te maken met Ben. “Kady stelde zich aan me voor en bleef hangen. We hadden meteen leuke gesprekken”, zegt Ben. “Het voelde toen al erg vertrouwd.”

Steeds serieuzer
Na hun ontmoeting bij Uden on ice volgden verschillende dates. “Vanwege corona konden we nergens naartoe, dus we hebben veel gewandeld, Mario Kart gespeeld en gekookt. En veel gepraat, we leerden elkaar goed kennen.” Hun relatie werd steeds serieuzer. “Van het een kwam het ander. Zo verkocht ik vorig jaar mijn appartement in Uden en ging ik bij Ben in Zeeland wonen. Een hele stap hoor, van Uden naar Zeeland. Maar voor de liefde heb je veel over”, lacht Kady. In de zomer van dit jaar kocht het koppel samen een andere woning in Zeeland, waar ze nu met veel plezier wonen. En dat allemaal dankzij Uden on ice. Kady en Ben: “We zijn dit jaar zeker weer van de partij. Dan nemen we er een drankje op!”

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions