Wilt u inchecken op facebook? X

Het winterevenement voor Uden en omgeving met 900 m² ijsbaan, Icetubebaan en horeca

Barre(n)tocht 2014: acht keer proost!

In gezelschap ‘een biertje vatte’ of genieten van een appelsapje. En dat in liefst zeven Udense kroegen op één middag. Een barre tocht? Gezien het succes van de vorige edities én de Udense horeca kennende, wordt dit juist een feestje. De Barre(n)tocht staat zaterdag 20 december vanaf 14.30 uur weer op het programma. Mis ’m niet!

Trommel je voetbalmaten, hockeyteam, buren, familie en vrienden op voor de leukste kroegentocht tijdens de winter. Zin om alleen mee te gaan? Sluit dan gewoon lekker aan. Dit jaar gaat de tocht langs acht cafés: Café ’t Stulpke, Ons Caffeej, Café de Preek, Sergeant Peppers, Borrelcafé Wij, Het Udenaartje, De Vrolijke Koster en natuurlijk de Schrobbelèr Sfeerproeverij van Uden on ice. De dresscode: ‘winterkleding’.

Klaar voor de start!
De Barre(n)tocht start om 14.30 uur vanuit de Schrobbelèr Sfeerproeverijtent en duurt zo lang als het gezellig is. Tussendoor even iets eten? Bij de speciale kraam naast de ijsbaan kun je terecht voor soep en broodjes.

De Barre(n)tocht Alpen Express
Om van kroeg naar kroeg te komen, stap je op vertoon van je Barre(n)tochtkaart in het treintje dat op en neer rijdt tussen de Markt, de Sint Janstraat en de Parallelweg. Er zijn vier opstappunten: op de Markt, bij De Preek, Sergeant Peppers en het Udenaartje.

Kaartje kopen?
Kaarten koop je dit jaar bij café Sergeant Peppers of aan de kassa van Uden on ice. De kosten zijn € 5,-, inclusief maaltijd en treinvervoer, exclusief drankjes. Aanmelden is niet nodig. Tot zaterdag!

Uden on Ice | Developed by Tipcon IT Solutions